Post by swigjerchacuroc on Feb 9, 2022 20:03:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Plaćajte uglavnom za pobjedu, ali još uvijek možete dobiti igrajući besplatno.
Age of Z Origins:Tower Defense استراتژی kuoy
Prvi dojmovi su da je ovo solidna Zombie base builder igra poput ostalih. Međutim, čini se da igra ima više dubine u nekim područjima u usporedbi s nekim ranijim igrama poput Dead Zone i Zwar. Slično kao Zombie Seige, ali veća dubina u zgradama i časnicima. Slijedi daljnji pregled s još napredovanja igre
Bio sam vrlo svjestan ove igre, mobilnog dijela, P2W mogućnosti i da, Zombija kao protivnika. Prošlo je nekoliko sati i, sretan što mogu reći... Ništa od toga nije važno!! Ovdje je jaka igra obrane tornja. Duboko ili razumno, nadogradite i istražite. S tonama i tonama izbora. Postrojbe, tenkovi, zgrade, resursi, časnici.... PAKAO SVE je nadogradivo. (Što se može pokazati više "burdin" nego "blagodat") ALI to ostaje za vidjeti, kako igra napreduje. FR Mora imati!
Dobro, ali osjećam pritisak da kupiš stvari.. Ali vrlo dobro
Age of Z Origins:Tower Defense Stratégie wuu
Kontrole, grafika i igranje su glatke i jednostavne za korištenje. UI je zauzet s puno stvari i filtera. Nije igra koja vas privlači da želite više (IMO). Vrijeme za izgradnju i dobivanje resursa je predugo. Ima potencijala i siguran sam da će s vremenom biti sve bolje, nadam se.
Čini se da vam je žao mnogim ljudima ovdje možda popravite igru i više će biti sretni. Trošim novac svaki mjesec u igri moja baza je 19 lvl pun max i ne mogu pobijediti lvl 15 jedini dobri napadi su timski napadi koji su tamo sranje pojedinačni napadi bi trebali biti previše gubljenje vremena i novca da se ovo igra
Volio sam ovu igru, ali sam izgubio 2 od svojih računa s kojima sam imao dosta visok rang jer je Facebook prijava prestala raditi 🤬
Sjajna igra s mnogo stvari za raditi i istraživati.
Isti problem, ne mogu se prijaviti jer se igra ne učitava/otvara. Isključeno, izbrisano i ponovno instalirano, očišćena predmemorija itd... nema sreće. Aaaarrrgh!!!!
Nakon igranja neko vrijeme postaje dosadno, potrebno je platiti za praćenje, kada se serveri spoje postaje još gore, zabavite se u početku, ali jedva da ima nešto novo (što ne morate platiti)
Dobra igra zapravo ne mora platiti ako imate strpljenja
Potrebna Facebook prijava. Odbio sam.
Iz nekog razloga ažuriranje se neće u potpunosti instalirati i ostaje 100% na Google playu 🙄
Puno zabave, a ja nisam od onih koji igraju igrice, ali sam zaljubljen!
Odlična igra, ali morat ćete kupiti
👌👌👌
Slično kao Mobile Strike. Od nedavnog ažuriranja, proširili su Tower Defense. Vrijednost primljene robe u odnosu na utrošene dolare još uvijek je vrlo niska. Pogotovo u igrama poput ove u kojima se vaši kupljeni predmeti mogu uništiti ili uzeti od vas po volji drugih igrača osim ako ne potrošite još više novca za zaštitu koja bi trebala imati svakodnevno besplatno ugrađeno za one od nas kojima je potrebno vrijeme za izgradnju ili jednostavno doniranje ne želim da naši gradovi budu desetkovani. Programer odmah reagira.
Object Hunt פנאי mbmw
Samo želim ubijati zombije. Ova igra se oslanja na promjenu ponašanja. Što više igrate, to vas više tjera da čekate na niz isprepletenih nadogradnji kojima je potrebno sve dulje i duže da dovrše višu razinu na kojoj ste. Osim ako, naravno, ne kupujete načine da zaobiđete vrijeme čekanja. A onda kada počne biti dobro, dopušta drugim ljudima da vas napadaju, smanjujući vaše resurse i započinjući ovu zamku iznova. Nemate izbora u ovome. Kupac pazi
Stvarno sam uživao u aspektu obrane tornja. Apsolutno MRZIM aspekt upravljanja gradom u igri. Taj dio igre je jednostavno ubio svu moju zabavu i interes za nastavak igre.
Ne mogu uhvatiti pauzu suočavajući se s nasilnicima na visokoj razini. Trebalo bi postojati ograničenje dometa za napade. Primjer: razina 26 ne bi trebala moći napasti razinu od 12 do 20 više od 1 puta. Ili više od jednom tjedno. To će pomoći u sprječavanju monopola. Kao KOR u svijetu 113. Oni divljaju bez ikoga da ih drži pod kontrolom. Mnogi napuštaju taj poslužitelj jer nikada ne mogu rasti. 113. Renawitch.
Igra se mora poboljšati. Traži previše vremena od igrača i vidim da mnogi ljudi upravo zbog toga odlaze. Primjer može biti vrijeme putovanja za ubijanje zombija. Ljudi bi mogli provoditi vrijeme tijekom covida, a sada se stvari mijenjaju. Moj prijedlog bi bio da otkrijete ove gubitke i smanjite potrebno vrijeme igranja. Tito_dhaka. Nacija -208
Dobra bezazlena zabava vrijedna igre
Zabavna igra. Ponekad zbunjujuće (26.12.19.). Ova igra je super! Ponekad izaziva ovisnost. Sprijateljite se s ljudima diljem svijeta i igranje se čini kao da je danonoćno. Grafika je dobra, a izazovi su neograničeni. Oni su višestruki konkurenti u vašem svijetu protiv vašeg saveza, a onda možete izazvati i ljude iz drugih svjetova. Sretna 2. godišnjica AoZO. Hvala što ste pružili zabavu na mom telefonu. Eric Cartman, #149-CTH
Igrao sam ovu igru već godinu dana, njena u redu je igra poput Mobile Strikea. Jedini problem je koliko je vremena potrebno stvarima za nadogradnju i količina resursa za to, a također morate stalno iznova graditi svoje stvari zbog idiota koji nastavi te napadati dok se pokušavaš obnoviti. Pogođen sam oko 50-60 puta, potrebno je puno vremena da stigneš bilo gdje ako ne plaćaš da igraš. detroitdogg nacija broj 2
Mogu li igrati bez prokletog tutoriala. Molimo vas da imate opciju isključivanja vodiča. Izgubio zvjezdicu jer nema značajku. Hvala na odgovoru Drago mi je da vaš tim pokušava pomoći. Sviđa mi se što mogu isključiti tutorial, strateške igre su moja faca.
Neće učitati igru. Poput kolovrata smrti.
To je dobra igra koja izaziva ovisnost, ali kao i većina drugih u ovoj kategoriji nakon što dosegnete određenu razinu, košta ££££ da pokušate ići ukorak s igračima ostatka svijeta... Mislim, ozbiljno, očekuju li razvojni programeri ljudi koji će platiti £1057+ za Commanders XP paket (lvl6) 😂 čak i po njegovoj srušenoj ograničenoj cijeni od samo 92£, nikad to ne bih platio u milijun godina (to sam samo ja, očito će neki ljudi i to je dovoljno pošteno ) dovraga, teško bih se odvojio od ponude 82p za osnovni paket 😂
Zabavna igra, nije ono što sam mislio iz videa, ali volim količinu stvari za napraviti, kao što je izgradnja grada i vojske pomiješana s obranom tornja. Problemi: obrana tornja vrlo brzo postaje nemoguća jer se temelji na rastu grada, ali je samo odvratno koliko je to teško. Glavni razlog zašto sam želio igrati ovu igru je bio tower defense i čini mi se da ću dobiti novac za nju, a čak i tada kupnja gotovine ne pomaže puno... Molim vas dajte više razina obrane tornja. Također... raid rally val 4 izazov je zapeo na..
Sjajno, zaboravite sve ostale loše kritike. Ako naučite kako igrati igru. Možete se zaštititi od tih napada i uživati u igri. Da. Neki ljudi će vas možda prestići trošenjem novca, ali i dalje možete biti u redu ako uložite neko vrijeme na to.
Sveukupno zadovoljan, ali... Ne mogu dati 4 ili 5 zbog nasumičnih grešaka, aplikacija se sama isključuje, igra se često kvari. Ali općenito vrlo zabavno
Igra ne radi na wifi. To je počelo u listopadu i još uvijek nisu riješili svoje probleme.
Za sada uživam u igri, nema zamjerki. Stvarno zarazna
Igra je jako zabavna. Ljudi u mom savezu prihvatili su me i uvijek su prijateljski raspoloženi. Odgovaraju na sva moja pitanja i vode me u pravom smjeru. Igrao sam 5 dana i zahvaljujući njihovim uputama imam 350000 Battle Power. Volite igru. Prva mobilna igra koja mi se svidjela. Postoji samo jedna promjena koju bih predložio, a to je možda mali vodič koji se može preskočiti ako već imate iskustva. Hvala na sjajnoj igri! Ime igrača: BabyBeluga Nation# 313
To je ista igra koja se iznova obnavlja. Prestanite praviti oglase koji ne predstavljaju igru. Prestanite obnavljati ovu strašnu igru.
Igra je lijepa, ali zašto, zaboga, ne biste sinkronizirali moje telefone ako se povežem sa svojom e-poštom i Google Play igrama? Niti jedan bajt nije sinkroniziran... Sve igre su sinkronizirane, ova igra nije sinkronizirana...
Jako sam razočaran ovom igrom. Potrošio sam novac da više uživam u igri. Igra kasni s ažuriranjima i događajima. Ali prije svega, nakon sveg vremena i truda koji je uložen, 24-satni štit može pasti samo nekoliko sati nakon što je aktiviran? Bio sam temeljit kad sam ga aktivirao. (dvostruko provjereno). Cammel odbija odgovoriti na moju poštu žaleći se na ovo i jednostavno ih traži da vrate moj račun na izvorno stanje. Čini se da se to dogodilo i drugima.
Nažalost, zbog vrlo jakih saveza koji ubijaju manje, igra nije tako zabavna. Čak ni trošenje velikog novca neće pomoći - moramo pregrupirati saveze za ravnomjernu igru i eliminirati neigrače. Samo eliminiranje neigrača moglo bi pomoći rotaciji novih ljudi i spriječiti prekomjernu populaciju.
ima puno ovakvih igrica na Android tržištu. osnovni resurs gradske gradnje Igra okupljanja. Međutim, ovaj je jedan od boljih.Sada imam sve do razine 10, oh, i nisam udario u taj zid gdje se čini da ne možete učiniti ništa bez trošenja novca. postoji stalni osjećaj napredovanja, i to je lijepo. Također je lijep dodatak uspostavljanje saveza od nule
Kul možda probam
Dobra igra. Ako želite moju iskrenu recenziju, to je tipična igra za izgradnju i rast grada, što nije loše, ali bi moglo znatno poboljšati vrijeme izgradnje i malo olakšati nadogradnje onima koji ne troše. Općenito dobro, ne sjajno, također su neke od ovih recenzija s 5 zvjezdica lažne i samo žele dobiti nagrade. Po mom mišljenju, pokušajte i sami isprobajte. Možete upoznati igrače iz cijelog svijeta i boriti se jedni uz druge u istom savezu.
Igra koja koristi puno mobilnih podataka i nastavlja se učitavati uzalud.. popravite to
Prilično zabavna igra. Nije nužno platiti za pobjedu, ali potrebno je dobro, ali brušenje. Daju vam puno stvari koje trebate obaviti, tako da nije puno sjedenja. generalno sam jako zadovoljan. (uredi) Priznajem da je ovo moja prva mobilna igra koju sam igrao i apsolutno sam zadivljen. ako želite biti najbolji morat ćete uložiti novac u ovu igru, jednostavno i jednostavno. kako se to kaže, jak savez koji koordinira i koristi timski rad će svaki put pobijediti bilo kojeg 1 igrača.
individualna igra je obeshrabrena, prisiljeni ste se pridružiti košnici kako biste preživjeli i pridržavali se svih njihovih pravila.
Ova igra je vrlo zanimljiva. Iako nije samo igra "sakupi i ubij", zbog obrane tornja zapravo zahtijeva razmišljanje o tome kako unaprijediti svoj grad. (Iako možete platiti i za pobjedu) To me stalno tjera da razmišljam o dobroj strategiji kako bih nastavio napredovati u svojoj bazi. I dok ga možete igrati bez plaćanja novca, većina predmeta vam ne daje toliku prednost da je plaćanje za pobjedu prevelika prednost. Ime igrača Kelvarn.
Izuzetna igra U ovu igru utrošeno je puno vremena uz vrlo malo potrošenog novca. Vrlo detaljno s mnoštvom taktika za naučiti. Svaki put kad mislite da ste ga savladali naučite nešto novo. Možete rasti i natjecati se bez trošenja novca. Ako ste previše nestrpljivi, malo potrošenog novca vodi vas daleko. Savršena igra koja će vas vidjeti kroz apokalipsu. Afrobadger #194
Da, morate potrošiti novac da biste igrali na normalnoj razini. Zgrada se nadogradi ili vrlo sporo ako ne koristite novac ili gradite nadogradnje koje možete kupiti. A ako ne činite ove stvari, bit ćete hrana i budala za klanje. Ali kada stalno nadograđuju sustav kako bi riješili probleme ili dodali stvari u igru, to je najgore rješenje, povlači se, zamrzava igru i zaključava vas. Sada zamislite da ste potrošili novac na ovo! Trebaju im bolji programeri koji gledaju i popravljaju stvari. BEZ KONTAKTA
Bila je to zabavna igra. osim stalnog uznemiravanja igrača visoke razine. da budem iskren, volio bih vidjeti da igra ograničava napad na dvorac niske razine. Ovo kažem jer ako želite da više ljudi igra, onda pomozite zaštiti niske razine od rušenja od strane igrača i rasipnika visoke razine. Rich40 out.
Isprva mi se nije svidjela ova igra, ali nakon nekog vremena, svidjela mi se, jako se razlikuje od igara koje sam igrao prije.Svaki dan ima nešto drugačije za raditi, zajedničke bitke događaja i zadaće koje treba izvršiti. Uz pravi savez i ljude ova igra svaki put postaje uzbudljiva i drugačija. Također učitava više aktivnosti. Čak bih rekao da je to vjerojatno moja omiljena od mojih online igrica u ovom trenutku, iu zadnjih nekoliko mjeseci otkako sam igrao. Ipak, uvijek ima prostora za poboljšanje.
Dobra igra, samo vaš generički graditelj grada