Post by intepoterfe on Feb 11, 2022 0:36:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ جملات بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
من کاملاً عاشق این بازی هستم، سریع حرکت می کند و کاملاً اعتیاد آور است. من تمام کلیدهای yhe را جمع آوری کرده ام و جشن عید پاک را به پایان رسانده ام و امیدوارم به زودی به روز رسانی کنید زیرا من بازی روزانه خود را از دست می دهم ، احتمالاً فردا برمی گردم و برخی از سطوح را فقط برای لذت بردن از آن کامل می کنم.. متشکرم
من آن بازی را دوست دارم این خوب است و در حین بازی خوب افتادم. اینکه پول بیشتر گرفتن مشکل است و آرزو می کنم که در یک سطح پول بیشتری به دست بیاورم و همچنین چیزهای بیشتر و جدید بخواهم نه همان کامیون ها همان چیزهای جدید را می خواهند اما در همان بازی با تشکر.
اولین باری است که این را بازی می کنم امیدوارم روزم را عالی کند!
من چند بار زدم که بیاد الان هم دارم تلاش میکنم خدا کنه که بیاد
Cooking Party : Food Fever ארקייד whqz
آشو بابو ساه
من از این بازی لذت می برم به راحتی تجهیزات را با تماشای فیلم ارتقا دهید. ارزش امتحان کردن را دارد
بازی عالی بچه ها! می تواند چالش برانگیز باشد اما نه آنقدر که نتوانید جلو بروید. به امید دیدن سطوح جدید
Cooking Party : Food Fever Arked cvj
من عاشق همه بازی های gameicreate هستم. با این حال، همه آنها در اوایل بازی دارای نقص های اساسی هستند. سطوحی وجود دارد که از نظر ریاضی رسیدن به اهداف غیرممکن است. من تصمیم گرفتهام از تقویتکنندههای بازی (من هرگز پرداخت نمیکنم) برای عبور از این سطوح استفاده کنم زیرا واقعاً از آنها لذت میبرم و زمانی که کمی در بازی جلوتر رفتید بهتر میشود.
بازی Hay jadhav عالیه ناله کن یخ میزنه بخاطر گوشیت نه بخاطر این بازی شگفت انگیز👍
بهتریننننننننننننن بازی آشپزی دنیا انقد خوبهههه💜🖤💜💖💚💛🧡💕 خیلییییییییی بازیش خوبه هرکی از این بازی خوشش نیومده لطفا و خواهشن فوش نده 😊
Cooking Party : Food Fever Arcade zkzz
😠😠😠😠😠
بازی مفرح!!! من سعی میکنم تمام موفقیتها را در سطح جشن تولد به دست بیاورم، اما هنوز دارای موادی است که میگوید میتوانم در سطح 111 ارتقا دهم، اما سطوح روی 100 متوقف میشوند، بنابراین گیج میشوم، اما به بازی ادامه میدهم و ببینم چه چیزی است. اتفاق می افتد.
عالی
گرافیک زیبا
💖😻🙏😘😙😗😍🌹😚🤩😍😘🥰😚☺️🙂😊😉😗😙😙
کاملا سرگرم کننده و اعتیاد آور است. فقط آن بازی tge بعد از جشن شب سال جدید خاموش می شود. وقتی بازی می کنم بسیار خسته کننده است و در وسط سطح بازی فقط خاموش می شود.
بازی خوب است، اگرچه وقتی به سطح 17 رسیدید، پتی ها همچنان می سوزند و به شما اطلاع می دهند که از سطل گرد و غبار استفاده شده است. حتی اگر قبلاً از قدرت های ضد سوختگی استفاده می کنید. لطفاً در این مورد کاری انجام دهید. از ناراحتی بازی رو پاک کردم واقعا بازی بدی است
رستوران جشن تولد کار نمی کند.
با زی چرتی یک ستاره هم زیاد نصب نکنین نت حروم میشه
نه نمی توانم 4 را با ارتقاء تمام وقت لم بازی بازی کنم
رویدادهای Brutifull لطفاً چند بازی عالی را اضافه کنید
فوق العادسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس عالللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلیییییئییییییییییییییییییییییییییئیییییییییی خوببببببببببببببببهههههههههههههههههههههههههههههه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇
آیا این بازی اینترنتی است
خییییلی عالی
من این بازی را دوست دارم، اما نمی دانم چگونه شگفتی زمستان را حذف کنم
بازی خوب آرامش بخش
پخت سریع و آسان
الوی
Mr Bullet - Spy Puzzles Quebra-cabeça qyo
خیلی خیلی خیلی خوب من این بازی را خیلی دوست دارم
این بازی یکنوع بازی شبیه لوتو شیرین است
بازی نکردم ولی امیدوارم بازی خوبی باشه😐 منون بابت بتزی=/
فقط دوست ندارم چون .....
بازی فوق العاده باحال با بازی شما و بچه هایتان
یکی از موارد مورد علاقه جدید من است اما ویدیو برای دو برابر کردن سکه ها و الماس ها کار نمی کند. من وای فای دارم اما ویدیو اصلا پخش نمی شود.
بازی خوبی 🤩
برای من کمی خسته کننده بود 😕😕😕
چالش برانگیز و سرگرم کننده
میناکشی چوداری
دست سازندش درد نکنه همه بازی هاش عالیه مخصوصا بازی هالوین خیلی جالبه
بازی خیلی خوبی هست و آدم رو سر گرم میکنه
بیسیار عالی است امتحان شرت است ها پنج ستاره کمه
بازی شگفت انگیز آن
جالب بود تا زمانی که به جمع آوری کلیدها تغییر کرد تا به موضوع بعدی بروید. گاهی اوقات برای گرفتن کلید باید 2-3 بار در همان سطح بازی کنید. الان کاملا یکنواخته در حال حذف نصب
سلام آسنا آرایش من خلی خلی دوست دارم 😀😀😀🥰🥰🥰🥰😍😍😘😘😘😘😘😍🥰😘😇😇
پی جی پارتی کار نکرد اگر لمس کنم برو به صفحه اصلی این لحظه است که از این بازی متنفرم اما بازی بسیار لذت بخش ارتقاء چیزها بسیار پرهزینه است که فقط یک مشکل است بازی Atharvace بسیار عالی بود👍
خیلییییی خوبه
برای بسیاری از بازی های پاپ آپ، بازی شما را متوقف می کند.